1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Votacions

El Premi té una clara vocació popular, per això es pot votar per diversos mitjans:

a) vot via WEB
Un cop per persona i dia (no dies naturals, sinó cada 24 hores) es podrà votar el candidat a Mataroní de l'Any a través de la web www.mataronidelany.cat. Empleneu el formulari de la part inferior d'aquesta pàgina per enviar el vostre vot. Caldrà que el valideu per correu electrònic.

b) vot PRESENCIAL
L'oficina del Tot Mataró i Maresme (Carrer d'en Xammar núm. 11) disposa de butlletes en les que es pot fer efectiu el vot, un per persona i dia, per escollir el candidat preferit. El primer dissabte de gener, es pot votar a la parada del Mataroní a La Riera de Mataró (Vot presencial).

c) via XARXES SOCIALS
Més informació a www.facebook.com/totmataro i www.facebook.com/mataronidelany


Candidats

Carme Puyané
 • Carme Puyané
 • Passió per l'educació

  Tothom qui en parla, en destaca el seu dinamisme, la seva passió i la seva entrega per l’educació. De fet, hi ha dedicat una vida sencera. És Carme Puyané, mestra ja jubilada de l’escola Cor de Maria, que com ella mateixa explica, ha dedicat tota una vida “a l’educació a la ciutat de Mataró per a molts mataronins i mataronines”. Un fet que “sovint he fet amb molt d’amor i d’altres cops amb no tant, com passa amb totes les relacions”, però que sempre ha fet “amb vocació de servei i amb tota la dedicació que el món de l’ensenyament requereix”.

   
Maria Escalas
 • Maria Escalas
 • Revelació literària

  Professora d’oboè al Liceu de Mataró i de música a l’escola GEM. Músic a la Missa de Les Santes i als Pastorets. Membre del Cor Ciutat de Mataró.
  A la frenètica activitat cultural de Maria Escalas ara també cal sumar-li el títol d’escriptora. I no el d’una qualsevol. El 2016 ha estat, sens dubte, el seu any, després de publicar ‘Abans que el teu record torni cendra’ (Ed. Ara Llibres), guanyar el premi Llança de Sant Jordi, ser finalista a autora revelació de l’any i passejar per tot el territori per presentar la seva obra, que ja va per la cinquena edició.

   
Aleix Merino
 • Aleix Merino
 • Un somriure de lluita

  L’Aleix Merino i el seu somriure han trasbalsat la ciutat des del passat abril, quan més de 5.000 persones van omplir el Parc Central per solidaritzar-se amb l’Aleix, ara candidat a Mataroní de l’Any per la seva lluita contra la malaltia Tay-Sachs. En David, el seu pare, posa paraules al que l’Aleix no pot expressar: “El de l’Aleix és un cas especial, el d’un nen que cada dia treu forces per lluitar contra una malaltia molt dura”.

   

Voteu el vostre favorit!

Empleneu el formulari següent per a enviar el vostre vot. En acabar, haureu de premer un enllaç que se us enviarà per correu electrònic per a validar-lo. Si no el valideu en una hora, aquest quedarà automàticament anul·lat.

Nom i cognoms:
Correu electrònic:
Seleccioneu el vostre favorit de la llista:
Copieu el codi de seguretat Code
  Accepto les bases del certamen.
Envieu el vostre vot