1. Skip to Menu
 2. Skip to Content
 3. Skip to Footer>

Votacions

El Premi té una clara vocació popular, per això es pot votar per diversos mitjans:

a) vot via WEB
Un cop per persona i dia (no dies naturals, sinó cada 24 hores) es podrà votar el candidat a Mataroní de l'Any a través de la web www.mataronidelany.cat. Empleneu el formulari de la part inferior d'aquesta pàgina per enviar el vostre vot. Caldrà que el valideu per correu electrònic.

b) vot PRESENCIAL
L'oficina del Tot Mataró i Maresme (Carrer d'en Xammar núm. 11) disposa de butlletes en les que es pot fer efectiu el vot, un per persona i dia, per escollir el candidat preferit. El primer dissabte de gener, es pot votar a la parada del Mataroní a La Riera de Mataró (Vot presencial).

c) via XARXES SOCIALS
Més informació a www.facebook.com/totmataro i www.facebook.com/mataronidelany


Candidats

Sílvia Serra
 • Sílvia Serra
 • La recent polèmica social arran del futur del centre d'acollida d'animals que gestiona l'Spam és només l'accident, la punta de l'iceberg de la gran feinada que la Societat Protectora d'Animals de Mataró ha fet històricament i segueix fent. Solucionat el possible tancament del centre, la candidatura de Sílvia Serra és una d'aquelles que personalitza la tasca de tota una entitat en el seu referent. Si els animals són la vocació de l'Spam, és innegable que el seu rostre més conegut és el de la seva Presidenta, candidata en ferm a guanyar.

   
Roger Cruañas
 • Roger Cruañas
 • La majoria de gent del Centre Natació Mataró li diu "Cru" a en Roger Cruañas. És el sobrenom carinyós amb el qual molts es refereixen a un dels aspirants més joves de totes les edicions del Mataroní de l'Any. Monitor, juntament amb altres, especialitzat a fer arribar la natació a col·lectius com la gent gran o els discapacitats, Cruañas permet d'aquesta manera que l'accés als beneficis de l'esport no entengui de barreres i sigui més universal. Uns mèrits que el situen a les portes de guanyar el guardó.

   
Maribel Nieto
 • Maribel Nieto
 • Maribel Nieto és finalista al Mataroní de l'Any just després d'un 2015 en què s'ha jubilat. Posava així punt final a una trajectòria mèdica especialitzada en patologia mamària, dedicant molts esforços a la prevenció del càncer de mama, liderant un programa pioner a Catalunya des del Maresme. Per l'extrema sensibilitat del tema, la Doctora Nieto ha anat sumant al llarg dels anys nombroses pacients, amb les respectives famílies, coneixedores del seu bon fer professional. Aquest aval la situa com a candidata al triomf final.

   

Voteu el vostre favorit!

Empleneu el formulari següent per a enviar el vostre vot. En acabar, haureu de premer un enllaç que se us enviarà per correu electrònic per a validar-lo. Si no el valideu en una hora, aquest quedarà automàticament anul·lat.

Nom i cognoms:
Correu electrònic:
Seleccioneu el vostre favorit de la llista:
Copieu el codi de seguretat Code
  Accepto les bases del certamen.
Envieu el vostre vot