1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Núria Ibran, Ramon Salicrú i Sebastià Tenés, finalistes

Comença la votació final amb els marcadors a zero, des d’avui i fins el dia 10

El Mataroní de l’Any 2012 ja és un premi cosa de tres candidats. Avui comença la votació final entre Núria Ibran, Ramon Salicrú i Sebastià Tenés, els tres candidats que han rebut més vots al llarg de les sis setmanes de votació. Després de 3.747 vots, aquesta terna ha arribat a una final que es preveu ajustada i que comença amb els marcadors a zero.
No importa quin dels tres hagi acumulat més suports fins ara, tots parteixen amb les mateixes possibilitats.

10 dies de votació

Comencen ara 10 dies de votació, fins el 10 de febrer a les 24h quan es tancarà el procés de votació final. L’endemà es farà públic el nom de qui s’endurà a casa ‘L’ocell’, l’escultura de Perecoll que identifica aquest certamen basat en l’elecció popular.
Han “caigut” en l’última crida quedant ben a prop en vots als tres finalistes les candidatures de Marta Bach i Roser Tarragó, la de Jordi Merino i la de Salvador Riera. El cas de les waterpolistes demostra el factor sorpresa del Mataroní de l’Any ja que moltes travesses les donava per favorites a la victòria final

Votar té premi

Entre les persones que voten el Mataroní de l’Any per SMS es sortejarà un iPad mini. Entre tots els votants se sortejaran una estada per a dues persones a l’hotel-spa La Central i un menú degustació al Bocca.