1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Calendari

El certamen “Mataroní de l’any” va ser organitzat a partir d’un calendari en tres parts diferenciades, amb la participació popular com a protagonista en tot moment.

1a fase: Propostes

En la primera fase (que va finalitzar el passat 13 de desembre), tothom podia fer les seves propostes de candidats. Es van rebre més de 400 propostes, de les quals es van extreure una vuitantena de candidats.

2a fase: Primera fase de votacions

L’inici del període de les votacions populars entre els 20 candidats finalistes tindrà lloc el 18 de desembre. A partir d’aquest punt, els candidats més votats s’aniran mantenint setmana rere setmana, fins arribar a la fase final.
Per tal de donar pas a la segona fase, els col·laboradors habituals d’El Tot Mataró han seleccionat 20 d’aquests candidats.

3a fase: Votació final i Premi

La tercera i última fase, la votació final, serà del 6 al 22 de febrer. Sense comptar els vots de la fase anterior, es farà la votació final entre tres candidats, els finalistes. El candidat més votat serà proclamat guanyador del Mataroní de l’any 2009. El lliurament del premi serà el 25 de febrer.

Calendari de votacions