1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

És cosa de només tres!

Carles Estapé. Jaume Gonzàlez i Julio Naveira finalistes per ser Mataroní de l'Any 2017

Els mataronins han parlat. Al llarg de les tres setmanes de votació acumulada, els 10 candidats a 'Mataroní de l'any 2017' han mantingut una sana pugna entre ells que ha acabat per seleccionar els tres amb més suports. La legitimitat popular del premi, doncs, expressada per les tres vies de votació ha deixat escrit que siguin el President d'Òmnium Cultural Carles Estapé, l'activista del voluntariat Jaume Gonzàlez i el degà del Col·legi d'Advocats Julio Naveira els qui passen a la votació final. D'avui i fins a l'11 de febrer hi ha temps per escollir el guanyador.

Marcadors, doncs, a zero. Els percentatges acumulats durant la primera fase no compten i Estapé, Gonzàlez i Naveira tornen a competir de nou en una votació que limita a 3 les opcions de vot. La decisió final de la ciutadania es donarà a conèixer el dia 12 de febrer en l'acte de lliurament del 'Mataroní de l'Any 2017' que tindrà lloc al Casal l'Aliança. Ara és moment de decidir qui s'endurà el guardó identificatiu del certamen.


- VOTACIONS AQUÍ FINS L'11 DE FEBRER -

S'habiliten tres sistemes de votació.

  • Web. A través del formulari en aquest web www.mataronidelany.cat es pot votar un cop per persona i dia. És important confirmar via mail el sufragi.
  • Presencial. Es pot ser regular en el vot presencial –un cop per persona i dia– a les oficines del Tot Mataró. (Carrer d’en Xammar, 11).
  • Facebook.  Els seguidors del Facebook del Tot Mataró (www.facebook.com/totmataro) també poden votar-hi una vegada.

EL CALENDARI DEL CERTAMEN

Votació acumulativa:
Del 12 al 28 de gener.

Votació final a 3:
De l'1 a l'11 de febrer.

Acte de lliurament:
12 de febrer.


- VOTACIONS AQUÍ FINS L'11 DE FEBRER -


Els mèrits dels tres finalistes

Perfils 2014/2015, perfils -carles estapé
CARLES ESTAPÉ - President d'Òmnium


En un any de convulsió política i molt protagonisme de les mobilitzacions en clau de país, és lògic que Carles Estapé, en tant que president d'Òmnium Cultural a la comarca, hagi acumulat tants suports. Estapé és al capdavant de l'entitat des del 2015 i reivindica com element neuràlgic d'Òmnium una aposta per la cohesió social del país a través de la llengua i la cultura catalanes, més enllà de la implicació en el moviment independentista.

Mataroni de l'Any 2017, jaume gonzalez
JAUME GONZÀLEZ - Activista del Voluntariat


A Gonzàlez se'l coneix i se'l valora a Mataró per dur a la pràctica una important vocació d'ajuda que l'ha convertit en un autèntic activista del voluntariat. La llista d'entitats, iniciatives i taules de treball a les que dedica hores de feina és impossible de resumir. Ell mateix es presenta com un voluntari més que, en molts casos, va alguna passa més enllà a l'hora de treballar perquè hi hagi recursos i visualització de la tasca que es fa a la ciutat.

Julio Naveira
JULIO NAVEIRA - Degà dels Advocats


El màxim representant dels advocats mataronins i catalans ha estat el candidat amb més suports acumulats durant la primera fase. Dona bona fe de la important feina que l'Il·lustre Col·legi ha endegat sota el seu lideratge, enfocant les diferents iniciatives i activitats a apropar la justícia a la ciutadania. Aquest protagonisme i implicació de l'advocacia en el dia a dia de la ciutat va ser el seu principal propòsit en accedir al Col·legi.