1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Comença la votació del Mataroní'17!

10 candidats es disputen fins al 28 de gener passar a la final per ser 'Mataroní de l'Any 2017'

Comença la cursa per ser 'Mataroní de l'Any 2017'. Del 12 al 28 de gener els mataronins poden votar entre els deu candidats, escollits pels col·laboradors externs del Tot Mataró entre les més de vint propostes diferents rebudes dels lectors del Tot Mataró. Feta la tria, deu són els candidats que competeixen entre ells per atraure el major nombre de vots. Tots deu amb trajectòria i mèrits suficients per ser escollits però només tres d'ells passaran a la final d'aquest premi popular. Quins seran? La pilota la tenen els mataronins i mataronines.

El Mataroní de l'Any 2017 ja té deu candidats, deu pretendents. Ara comença el període de votacions en el que tots deu es disputen les seves opcions. En si mateix el premi del certamen ja és estar entre els candidats: les seves són trajectòries que probablement són conegudes en els diferents àmbits dels quals són especialistes i ara serà tota la ciutat la que conegui i recompensi aquesta tasca.  Entre els candidats hi ha representants  d'entitats, exemples de voluntariat i trajectòries provinents de mons com l'esport, la cultura o la política.

- VOTACIONS TANCADES FINS EL DIA 1 -

S'habiliten tres sistemes de votació.

  • Web. A través del formulari en aquest web www.mataronidelany.cat es pot votar un cop per persona i dia. És important confirmar via mail el sufragi.
  • Presencial. Es pot ser regular en el vot presencial –un cop per persona i dia– a les oficines del Tot Mataró. (Carrer d’en Xammar, 11).
  • Facebook.  Els seguidors del Facebook del Tot Mataró (www.facebook.com/totmataro) també poden votar-hi una vegada.

EL CALENDARI DEL CERTAMEN

Votació acumulativa:
Del 12 al 28 de gener.

Votació final a 3:
De l'1 a l'11 de febrer.

Acte de lliurament:
12 de febrer.

- VOTACIONS TANCADES FINS EL DIA 1 -