1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

10 candidats es disputen ser ‘Mataroní de l’Any 2014’

A partir d'aquest divendres 12 de desembre es podran votar els finalistes des d'aquesta mateixa web

És la sisena edició d’aquest certamen d’elecció popular

Miquel Aliberas, Pedro Barroso, Montse Chiva, Sara Espígul, Pere Llerena, Josep Maria De Ramon, Núria Martínez, Julio Rondón, Lara Sànchez i Antoni Vilà. Anotin aquesta relació, mirin de conèixer els candidats que menys els sonin i ja està, ja poden començar a votar. Aquests són els 10 noms que es disputen a partir d’aquesta setmana l’honor de ser escollit pels seus mateixos conciutadans com a  ‘Mataroní de l’Any 2014’. Aquests són els noms escollits pels col·laboradors del Tot Mataró entre la relació proposada pels lectors. Els ha proposat la gent i ara torna a ser la gent la que ha d’escollir qui és el guanyador. Tret de sortida, doncs, a una cursa que culminarà el pròxim 9 de febrer amb un acte de lliurament al Casal l’Aliança.

La clau del certamen ‘Mataroní de l’any’ és la seva legitimació popular. És per això que el mecanisme de vot està pensat per possibilitar la màxima participació possible. És important que els partidaris de cadascun dels 10 candidats siguin fidels i regulars. Es pot votar una vegada per persona i dia a través de la web mataronidelany.cat i també presencialment a les oficines del Tot. Per SMS, en canvi, es pot votar tantes vegades com es vulgui.

Com en les anteriors edicions del certamen, votar té premi. Entre els votants per SMS se sortejarà un ipad, mentre que entre tots els votants pels tres sistemes hi haurà una estada a l’Hotel Spa La Central de Maçanet de Cabrenys i un menú degustació al Bocca Restaurant. Més al·licients per participar de l’elecció popular compartida del personatge més destacat d’aquest any que està a tres setmanes d’acabar-se.

Dels 10 candidats a ser Mataroní de l’Any 2014 que trobareu ressenyats a la següent pàgina només un havia estat candidat en alguna de les cinc edicions precedents. El certamen, altre cop, posa el focus sobre àmbits com l’esport, els barris, la cultura  o les entitats i dóna protagonisme a perfils coneguts per la ciutadania, que ara té l’oportunitat de premiar-los amb aquest guardó.