1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Diego Herrera busca substitut: Qui pot ser Mataroní de l’Any 2014?

Ja es poden fer totes les propostes de candidats a través d'aquesta mateixa web

Qui es mereix ser considerat el personatge més destacat dels darrers mesos a la ciutat? Qui pot ser Mataroní de l’Any del 2014?

Entrant al darrer mes de l’any toca tornar a iniciar la cursa per escollir el guanyador d’un certamen que el Tot Mataró i Maresme organitza ja per sisè any consecutiu. La llista de guanyadors d’aquest certamen d’elecció popular l’integren Pep Manté, Joan Antoni Ciller, el pare Joan Herrero, Ramon Salicrú i Diego Herrera. Ara és qüestió de buscar el successor d’aquests noms. Qui ha fet mèrits aquest 2014 per rebre aquest reconeixement?

Proposar un candidat a Mataroní de l’Any és ara el repte que es proposa a totes les lectores i lectors d’aquesta revista. Passar revàlida, començar a fer balanç d’aquest any en l’àmbit de Mataró servirà per proposar candidats. Des de divendres 28 de novembre fins al 8 de desembre es poden proposar tants noms com es vulgui del FORMULARI de la pàgina www.mataronidelany.cat i posteriorment es faran públics els candidats que es disputaran, per mitjà del vot popular, guanyar el guardó.

La legitimitat popular és el gran valor del ‘Mataroní de l’Any’. Són els mateixos mataronins els que proposen els candidats i candidates, i després els que voten i seleccionen entre aquests. Ara és moment de proposar al veí, a l’amic, a l’ídol, al referent, al conegut, al famós o a la persona anònima que ho mereix. Qui ho pot ser?