1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

El Pare Joan, Mataroní de l’Any 2011

El Pare Joan Herrero ha rebut aquesta nit a títol pòstum el premi popular Mataroní de l’Any 2011 en el decurs d’un acte de lliurament que ha tornat a omplir la Sala d’Actes de Caixa Laietana. El Pare Joan s’ha endut més de la meitat dels vots d’aquesta fase final d’elecció del ciutadà destacat de l’any i el seu record ha estat el gran protagonista d’una vetllada especial en la que també ha destacat el record a Joan Fradera ‘Uanxo’, que ha quedat segon i Ricard Jordà, tercer.

Agustí Herrero, germà del Pare Joan, recollint el premi

 

L’acte de lliurament ha estat magistralment conduït per les periodistes de Mataró Ràdio Helena Novellas i Clara Sánchez, ha comptat amb una versió rumbera de la cançó El Bequetero i, davant l’absència comunicada la mateixa tarda de Joan Mora, ha estat la segona tinent d’Alcalde Núria Calpe l’encarregada de lliurar el guardó al germà del Pare Joan, el també escolapi Agustí Herrero.

Amb la gala culmina el procés del Mataroní de l’Any 2011 que ha organitzat el Tot Mataró i Maresme. Les votacions entre els tres finalistes s’havien tancat la passada mitjanit amb un total de 1.833 vots registrats durant els 10 dies que ha durat la votació. Són 1.833 vots que se sumen als 3.650 del primer procés de votació entre els 15 candidats pel que el resultats final compta amb l’aval de fins a 5.483 sufragis durant tot el procés.